Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γρεβενών καλεί όλους τους ενήλικες που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική τους εκπαίδευση να εγγραφούν στο νεοϊδρυθέν Εσπερινό Γυμνάσιο του Δήμου μας (θα λειτουργήσει για πρώτη φορά από το σχολικό έτος 2018-2019 και θα στεγαστεί στο κτιριακό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου- 2ου ΓΕ.Λ. Γρεβενών (Νίκης 3).

Η επιστροφή στα θρανία θα δώσει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας ή ακόμη και να βελτιώσουν την υπάρχουσα.



Εξίσου σημαντικό είναι και το όφελος σε ψυχολογικό επίπεδο με ενίσχυση της προσωπικότητας, της αυτοπεποίθησης και της απόκτησης κοινωνικών δεξιοτήτων, όπως αυτές της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της επίλυσης προβλημάτων.

Δεδομένου ότι μια από τις υποχρεώσεις των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) είναι πλέον και η ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης για όσους είναι έως 45 ετών, πολλοί θα είναι φέτος οι νέοι μαθητές στο Εσπερινό Γυμνάσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.