Ο Δήμος Γρεβενών στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του θα λειτουργήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το σχολικό έτος 2018-2019, το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους οικονομικά αδύναμους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ώστε να διασφαλισθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη γνώση και στη μόρφωση σε όλους.



Ο Δήμος Γρεβενών καλεί όσους εθελοντές καθηγητές μέσης εκπαίδευσης καθώς και τα φροντιστήρια, που επιθυμούν να πλαισιώσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να συνδράμουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να δηλώσουν την διαθεσιμότητα τους, στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας 2462028098 ή με e-mail στο tatsipar@gmail.com (κα. Τάτση Παρασκευή) ή να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιο Πουρνάρα στο τηλ. 6948-949 503.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γρεβενών (Μαθητική Εστία) Τηλ. 2462028098.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν από 11/09 με ημερομηνία λήξης την 16/09 και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το Κέντρο Κοινότητας (Μαθητική Εστία) ή από το γραφείο Δημάρχου.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας

Τζιουβάρας Απόστολος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.