Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: 48χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο…

7 Σεπτεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Μία 48χρονη, μεταφέρθηκε σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο Γρεβενών,
χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm 933, η συγκεκριμένη, που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, έχασε την ζωή της, όπως ανέφερε ο αδερφός της στην κατάθεσή του στην Αστυνομία Γρεβενών όπου κλήθηκε μετά το περιστατικό, στην διάρκεια του φαγητού.

Στο νοσοκομείο Γρεβενών παρόντες ήταν και οι γονείς της 48χρονης, οι οποίοι δεν γνώριζαν κάτι συγκεκριμένο για το συμβάν. Ο ίδιος ο αδερφός της που απουσίαζε και αναζητήθηκε από την αστυνομία στην συνέχεια, δεν δήλωσε το παραμικρό στο Νοσοκομείο.
Αμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, όπου ζήτησε, για να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, αφού και ο αδερφός της αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα υγείας.
Και οι δύο ήταν άτεκνοι, και κατοικούσαν στις Εργατικές κατοικίες Γρεβενών.

This entry was posted on Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, 2018 at 17:31 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply