Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην TOUR NATUR 2018 στο Düsseldorf της Γερμανίας (εικόνες)

6 Σεπτεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε από τις 31 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στη Διεθνή Έκθεση Tour Natur στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας η οποία απευθύνεται σε ένα εξειδικευμένο κοινό που συνδυάζει τις διακοπές με την πεζοπορία και υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες.
Στην έκθεση παρουσιάστηκε η μεγάλη γκάμα εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων που προσφέρει ο κάθε προορισμός της Δυτικής Μακεδονίας ξεχωριστά.

Τα υπέροχα τοπία της Δυτικής Μακεδονίας κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις μοναδικές εικόνες τους, τα περιπατητικά τους μονοπάτια και τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρουν για υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με κάποιους από τους σημαντικότερους tour operators εναλλακτικού τουρισμού της γερμανικής αγοράς και προβλήθηκε η Δυτική Μακεδονία στους εκπροσώπους του τύπου και στις χιλιάδες των επισκεπτών της έκθεσης.Στην αποστολή της Περιφέρειας συμμετείχε και ομάδα επιχειρηματιών του τουρισμού από τη Δυτική Μακεδονία οι οποίοι πραγματοποίησαν σειρά σημαντικών επαγγελματικών επαφών με Γερμανούς Tour Operators και εκπροσώπους του εξειδικευμένου τύπου.

Με την παρουσία της στο Düsseldorf αλλά και τις επόμενες δραστηριότητες που η Περιφέρεια προετοιμάζει, όπως η φιλοξενία Γερμανών επαγγελματιών του τουρισμού από 20 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου στην περιοχή, σηματοδοτεί την πρόθεσή της να καταστήσει τη Δυτική Μακεδονία έναν σημαντικό προορισμό εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων στοχεύοντας να κατακτήσει μερίδιο των ευρωπαϊκών αγορών εναλλακτικού τουρισμού.

This entry was posted on Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2018 at 14:03 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply