Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης καί Εθελοντισμού Γρεβενών ¨´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´πραγματοποιεί την καθιερωμένη Φθινοπωρινή

εκδρομή στα Κυκλαδονήσια Σέριφο καί Σίφνο,από Δευτερα 24 μέχρι Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Η αναχώρηση θα γίνει Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 10 μ.μ. από το Ρολόι και το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά γιά Σέριφο. Η ημέρα θα είναι ελεύθερη γιά μπάνιο καί βόλτα.

Την Τρίτη από τό Λιβάδι θα ξεκινήσουμε την περιήγηση στην παραλία Ψιλή Αμμο, στη Μονή Ταξιαρχών, στο χωρίο Παναγία με την ομώνυμη Βυζαντινή Εκκλησία του 10 αιώνα. Θα συνεχίσουμε γιά Ασπρο Πύργο, Μεγάλο Λιβάδι, Κουταλά καί θαυμάζοντας την καταπληκτική ακτογραμμή θα επιστρέψουμε στο Λιβάδι. Χρόνος ελεύθερος.



Την Τετάρτη θα γίνει προαιρετική εκδρομή στο νησί της Σίφνου στο λιμάνι Καμάρες. Ο γραφικός οικισμός συνταιρίαζει τη γραφικότητα με τα ολόλευκα σπιτάκια καί τα στενά σοκάκια. Μπορούμε να επισκευθούμε την πρωτεύουσα του Νησιού Απολλωνία, Βαθύ, Χερσόνησο. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στη Σέριφο.

Την Πέμπτη μετά την τελευταία βόλτα στη Σέριφο πέρνουμε το δρόμο του γυρισμού γιά Πειραία και Γρεβενά.
Τιμή συμμετοχής 245 € κατ´ άτομο ( 5 € υπέρ της ¨´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´
Η τιμήπεριλαμβάνει,μεταφορά με πούλμαν, ακτοπλοϊκά Πειραιάς-Σέριφος, Σέριφος-Πειραιάς,3 διανυκτερέυσεις καί πρωινό,περιηγήσεις, ασφάλεια,

Το Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.