Κακή απόδοση και αγχωτική ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

Αν και κινδύνεψε να…. αφήσει από καρδιά τους φιλάθλους της η ΑΕΚ με δύσκολη εντός έδρας ισοπαλία και προίκα το 2-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση σε βάρος της Βίντι και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League.



Σε ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο η Βίντι ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 30′ με το ωραίο φάουλ του Λάζοβιτς το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Μπάρκας.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σιμόες αιφνιδίασε τον Κόβστσικ με δυνατό σουτ και κέρδισε το κόρνερ. Στην ακριβώς επόμενη φάση ο Μάνταλος απείλησε με δυνατό σουτ από πλάγια θέση όμως ο τερματοφύλακας της Βίντι αντέδρασε σωστά και έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ.

Το ξεκίνημα του Β’ μέρους ήταν ιδανικό για την ΑΕΚ η οποία είδε τον Λόπες να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Φίολα και να κερδίζει πέναλτι. Ο Μάνταλος ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο 48′.

Μόλις 9′ λεπτά αργότερα η Βίντι σε ανύποπτο χρόνο ισοφάρισε με τον Νεγκό. Ο Γάλλος κινήθηκε στην πλάτη της κιτρινόμαυρης άμυνας και απέναντι από τον Μπάρκα.

Η ΑΕΚ συνέχισε να χάνει μέτρα στο γήπεδο και η Βίντι απείλησε ξανά με τον Σέποβιτς στο 71′,, με τον Μπάρκα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 80′ ο Λόπες αποβλήθηκε για πάτημα σε νεκρό χρόνο και η κατάσταση έγινε χειρότερη για την «Ένωση».

Η είσοδος των Άλεφ και Τσόσιτς έφερε αμυντική ισορροπία στην παραπαίουσα ΑΕΚ.

Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σέποβιτς σούταρε μόλις πάνω από τα δοκάρια του Μπάρκα και λίγο έλειψε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Μετά το ελεύθερο ο Μάρτσνιακ σφύριξε τη λήξη και η ΑΕΚ έστω και με αγχωτικό τρόπο πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.



Διαιτητής: Σιμόν Μάρτσινιακ (Πολωνία)

Κίτρινες κάρτες: 79′ Σιμόες, 90+8′ Χουλτ – 7′ Nικολόφ, 38′ Νεγκό, 42′ Χάτζιτς, 47′ Φιόλα, 91+1′ Γιούχασζ, 90+8′ Λάζοβιτς

Κόκκινες κάρτες: 80′ Λόπες, 90+8′ Λιβάγια

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Κλωναρίδης (62′ Πόνσε), Μάνταλος (89′ Τσόσιτς), Λόπες, Λιβάγια (84′ Άλεφ)

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβαστσικ, Φιόλα, Χιούχασζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Νικολόφ (46′ Πάτκαϊ), Λάζοβιτς, Κόβας, Σέποβιτς

 

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.