Μια εντυπωσιακή ανακάλυψη, «απόδειξη» όπως λέει της άφιξης εξωγήινης στον πλανήτη μας,  έκανε ένας κυνηγός θησαυρών από την Καλιφόρνια στα βάθη του Τριγώνου των Βερμούδων.

Χρησιμοποιώντας απόρρητους χάρτες που είχε φτιάξει ο φίλος του, πρώην αστροναύτης της NASA Γκόρντον Κούπερ, ο Ντάρελ Μίκλος προσπαθεί να φέρει στο φως φημισμένα ναυάγια. Αλλά στη διάρκεια μιας τέτοιας αναζήτησης εντόπισε ένα «διαστημόπλοιο», καλυμμένο με 15 ασυνήθιστες προεξοχές «που δεν μοιάζουν με τίποτε από όσα έχει δει μέχρι σήμερα», όπως λέει. Ο Μίκλος θα παρουσιάσει το εξώκοσμο εύρημά του στην εκπομπή “Cooper’s Treasure” του Discovery Channel.

«Είναι κάτι που ήταν τελείως διαφορετικό από ό,τιδήποτε έχω δει και έχει δημιουργήσει η Φύση», λέει.

Ο Ντάρελ Μίκλος στο βυθό της Καραϊβικής (Φωτογραφία: Instagram)

Ο Ντάρελ Μίκλος στο βυθό της Καραϊβικής (Φωτογραφία: Instagram)

Τα μυστηριώδη αντικείμενα βρέθηκαν στο βυθό του Ατλαντικού Ωκεανού κοντά στις Μπαχάμες, εντός του λεγομένου «Τριγώνου των Βερμούδων» ή «Τριγώνου του Διαβόλου» -όπως επίσης είναι γνωστό – όπου έχουν χαθεί σκάφη και αεροπλάνα υπό μυστηριώδεις συνθήκες δίνοντας τροφή σε θεωρίες για εξωγήινους, παραφυσικά φαινόμενα κ.α..

Ο Μίκλος έκανε την ανακάλυψή του ενώ αναζητούσε ναυάγια του στόλου του φημισμένου Άγγλου κουρσάρου και θαλασσοπόρου σερ Φράνις Ντρέικ (1540-1596 μΧ). Αλλά χρησιμοποιώντας χάρτες που σχεδίασε τη δεκαετία του 1960 ο αστροναύτης Κούπερ και τους οποίους του έδωσε πριν το θάνατό του σε ηλικία 77 ετών το 2004, εντόπισε πάνω από 100 μαγνητικές «ανωμαλίες» σε απροσδιόριστο σημείο στα νερά της Καραϊβικής.

Στον πρώτο κύκλο επεισοδίων της σειράς “Cooper’s Treasure” ο Μίκλος κι η ομάδα του χρησιμοποίησαν τους χάρτες για να εντοπίσουν μια παλιά άγκυρα, που πιστεύεται ότι ανήκε σε κάποιο από τα πλοία του στολίσκου του Χριστόφορου Κολόμβου. Οι χάρτες του Κούπερ οδήγησαν τον Μίκλος και στον εντοπισμό κι άλλων σημαντικών ναυαγίων στην Καραϊβική.

Όσον αφορά στην τελευταία του ανακάλυψη; «Προσπαθούσα να εντοπίσω αντικείμενα από κάποιο ναυάγιο βάσει των “ανωμαλιών’ που έδειχναν οι χάρτες του Γκόρντον όταν είδα κάτι να εξέχει που με σόκαρε», λέει. Το αντικείμενο αυτό είχε, όπως επισημαίνει, την εμφάνιση «πολεμικού πλοίου» με κάθετες πλευρές και πέντε βραχίονες να προεξέχουν σαν κανόνια και δεν έδειχνε να έχει κατασκευαστεί από ανθρώπινο χέρι, όπως συμφώνησαν κι οι συνεργάτες του που μετείχαν στην κατάδυση. Και το γεγονός ότι ήταν καλυμμένο από παχύ στρώμα κοραλλιών δείχνει ότι πρέπει να προσγειώθηκε στον πλανήτη μας πριν από εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια – αν είναι όντως εξωγήινης προέλευσης.

«Σίγουρα τίποτε από όσα έχω δει βάσει της εμπειρίας μου -και είναι πολύχρονη, έχουμε ταυτοποιήσει διάφορους τύπους ναυαγίων- δεν ταιριάζει ή μοιάζει έστω κάπως μ’ αυτό που βρήκαμε», λέει.

 

O Nτάρεν Μίκλος με τον Γκόρντον Κούπερ

Ο Μίκλος θέλει να συνεχίσει τις έρευνες στο μυστηριώδες σημείο του Τριγώνου των Βερμούδων παραμένοντας όσο το δυνατόν «ουδέτερος» μέχρις ότου φέρει στο φως περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του άγνωστου αντικειμένου. «Θέλω να δω τι ακριβώς είναι, γιατί μπορεί να είναι ένα δημιούργημα της Φύσης, κάτι τερατώδες. Αλλά δεδομένης της θέσης του στο συγκεκριμένο σημείο της Καραϊβικής και μ’ αυτά που μου έχει πει ο Γκόρντον για επισκέπτες από άλλες πλανήτες και μ’ αυτά που εγώ έχω δει, νομίζω ότι το θέμα αξίζει σίγουρα περαιτέρω διερεύνηση».

 

 

 

iefimerida 

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.