Tην απόλυτη αφοσίωσή τους, την ανιδιοτελή τους αγάπη και την αστείρευτη πίστη τους στον Φ.Ο “ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ” επιβεβαίωσαν για άλλη μια χρονιά οι Διόσκουροι Στέλιος Συλλάκος και Τόλης Κολοβός.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές ,έχοντας περάσει απ΄όλα τα τμήματα της ομάδος των Γρεβενών,(ακαδημίες –παιδικό-εφηβικό-ανδρικό), αποτελούν αναμφίβολα ένα απτό κομμάτι της ιστορικής διαδρομής του σωματείου μας, από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα. Μαζί του γεύτηκαν επιτυχίες και αποτυχίες , νίκες και ήττες , θετικά και αρνητικά συναισθήματα, όμως το πρόσημό τους είναι θετικό.



Η παρουσία τους λοιπόν και τη νέα αγωνιστική περίοδο προσδίδει στην ομάδα μας εμπειρία και ιστορική συνέχεια.Κυρίως όμως αποτελούν ένα ζωντανό παράδειγμα για τις επερχόμενες γενιές για τον τρόπο δόμησης του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι.

Τους ευχαριστούμε για την πολύχρονη και αέναη προσφορά τους και ευελπιστούμε ότι με την παρουσία τους θα γευτούμε ιστορικές επιτυχίες.

Δ.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.