Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κοντά στους ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ (εικόνες)

6 Αυγούστου, 2018 by Χρήστος Μίμης


Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου, προέβησαν σε κίνηση αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Ανατολική Αττικής.

Όπως είχε ανακοινωθεί με το από 25-7-18 Δελτίο Τύπου ο Δήμος Γρεβενών ήρθε σε συνεννόηση με τον Δήμο Ραφήνας για την αποστολή κατάλληλων – αναγκαίων υλικών.

Ακολούθως συγκεντρώθηκαν μέσω του Κέντρου Κοινότητας, φαρμακευτικό υλικό (κυρίως μάσκες εισπνοής, μάσκες μιας χρήσης, εισπνεόμενα και γαστροπροστατευτικά φάρμακα) και ένα φορτηγό με εμφιαλωμένο νερό τοπικής προέλευσης, τα οποία μεταφέρθηκαν την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2018 και παραδόθηκαν με μέριμνα του Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Πέτρου και υπό την ευθύνη του Αντιδημάρχου Ραφήνας κ. Σάββα Αραπκίλη σε δομές του Δήμου Ραφήνας.Ο Δήμαρχος Ραφήνας και πολίτες των πληγεισών περιοχών ευχαρίστησαν τον Δήμο Γρεβενών και το Δημοτικό του συμβούλιο, ενημερώνοντας τον Αντιδήμαρχο για το μέγεθος της καταστροφής, τις συνθήκες που επικρατούν καθώς και τις νέες ανάγκες που προκύπτουν.

Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας οι οποίοι προσέφεραν με κάθε τρόπο σ’ αυτή την κίνηση αλληλεγγύης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Αυγούστου, 2018 at 13:24 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply