Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H Alibaba Cloud στήνει κέντρο αντιμετώπισης κυβερνοεπιθέσεων στη Μαλαισία

31 Ιουλίου, 2018 by Σταματίνα

Η Alibaba Cloud, θυγατρική εταιρία υπολογιστών του ομίλου Alibaba Group, θα συνεχίσει να επενδύει στην Μαλαισία, μέσω της ίδρυσης του πρώτου ειδικού κέντρου (nti-DDoS Scrubbing Center) τον Αύγουστο.

Το κέντρο αυτό, θα έχει ως στόχο την αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων (DdoS) με τις οποίες, ο εισβολέας μπλοκάρει την ομαλή λειτουργία μιας ηλεκτρονικής σελίδας ή ενός δικτύου, μέσω διακοπής της ηλεκτρονικής λειτουργίας των σελίδων που προσβάλλονται.

Η λειτουργία του αναφερόμενου κέντρου θα προσφέρει στην Alibaba την δυνατότητα βελτίωσης των υπηρεσιών της, αλλά και την αύξηση των επιλογών που θα έχουν οι πελάτες της στην ευρύτερη περιοχή, αναφορικά με την βελτίωση της ασφάλειας για την πρόσβασή τους στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, η Alibaba θα βοηθήσει στην εκπαίδευση των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και των ταλαντούχων στελεχών τους για την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας (cloud technology), σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της θυγατρικής της Alibaba στην Μαλαισία, Κένι Ταν.

 

 

 

 

 

ΑΜΠΕ/Xinhua

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 31 Ιουλίου, 2018 at 12:01 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply