Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πένες με τόνο

Ιούλιος 31st, 2018 by Σταματίνα

Εύκολη συνταγή για το μεσημεριανό τραπέζι.

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 πακέτο πένες
  • 2 κονσέρβες τόνο
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
  • 1 μικρή συσκευασία κρέμα γάλακτος
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια.
  3. Προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
  5. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  6. Σερβίρουμε με τις πένες ή τις ανακατεύουμε όλες στη σάλτσα.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Τρίτη, Ιούλιος 31st, 2018 at 13:03 and is filed under ΣΥΝΤΑΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply