Αλλαγή… πλεύσης στα σχέδια του Πρωθυπουργού για την έξοδο από τα μνημόνια και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  δεν προκρίνονται  εορτασμοί στην Πνύκα.

Αρμόδιες πηγές, σχολιάζουν οτι ποτέ δεν είχε ληφθεί τέτοια απόφαση, πέρα από ορισμένες εισηγήσεις κάποιων. Έπειτα από συσκέψεις άλλωστε που είχε αυτές τις μέρες ο πρωθυπουργός (ο οποίος ξεκλέβει κάποιες μέρες ξεκούρασης στο Σούνιο) με στενούς του συνεργάτες, αποφασίστηκε να υιοθετηθούν χαμηλότεροι τόνοι και να αποφευχθούν πάσης φύσεως πανηγυρισμοί.

Όσο για την… πολυθρύλιτη γιορτή στην Πνύκα, υπήρχαν κατά πληροφορίες του iefimerida σκέψεις να πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση -παρουσία υψηλών προσκεκλημένων- που έτειναν χείρα βοηθείας στον Αλέξη Τσίπρα το 2015 αλλά και αργότερα προκειμένου η χώρα να βγει από τα Προγράμματα, που εντέλει δεν προχώρησαν.

Σκέφτονται το…Καστελόριζο 

Προς ώρας, πάντως, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να μεταβεί τελικώς στο ακριτικό Καστελόριζο, με στόχο, να στείλει πολιτικό μήνυμα ότι είναι η κυβέρνησή του αυτή που σπάει τα δεσμά, από τον…τόπο που η τότε κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ανακοίνωσε  οτι η χώρα προσχωρεί στο μηχανισμό οικονομικής στήριξης.

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.