Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι και φέτα

Ιούλιος 14th, 2018 by Σταματίνα

Χορταστική επιλογή για το μεσημεριανό.

Υλικά για 2 άτομα

  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 50 γρ. φέτα σε τρίμματα
  • 2 φλιτζάνια σπανάκι βρασμένο
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 2 κ.γλ. λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, κόβουμε κάθε στήθος στη μέση. Σε ένα τηγάνι μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά το σπανάκι με τη φέτα.
  2. Σε κάθε κομμάτι κοτόπουλο ανοίγουμε στο πλάι μια σχισμή και το γεμίζουμε με το μείγμα φέτας σπανακιού.
  3. Σφραγίζουμε τα κομμάτια με λαδωμένες οδοντογλυφίδες και τα βάζουμε σε γυάλινο ή κεραμικό σκεύος.
  4. Περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε για 30 λεπτά γυρνώντας 1-2 φορές.
  5. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι ακόμα και ψήνουμε το κοτόπουλο 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  6. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε αμέσως.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Σάββατο, Ιούλιος 14th, 2018 at 13:02 and is filed under ΣΥΝΤΑΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply