Στο 3ο International Tiger Boxing Cup που διεξήχθη από τις 5 έως και 6 Ιουλίου 2017 στα Ιωάννινα συμμετείχαν οι αθλητές Τσεπίδης Αχιλλέας και Τσεπίδου Αχιλλεία.
Ο Αχιλλέας έλαβε μέρος σε αγώνα χωρίς αποτέλεσμα για πυγμάχους που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία αγώνων( sparing), και τα κατάφερε εξαιρετικά.




Η αθλήτρια Αχιλλεία αγωνίστηκε με την αθλήτρια από το Μαυροβούνιο Radenovic Neja σε έναν ιδιαίτερα δυναμικό και συναρπαστικό αγώνα, στο οποίο επέδειξε εντυπωσιακή μαχητική διάθεση, πάθος, αποφασιστικότητα, γνωρίσματα της Ελληνικής Ψυχής.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να αγωνιστεί διαφορετικά, διότι αφενός φορούσε φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και αφετέρου κατά την τελετή έναρξης με συγκεντρωμένους όλους τους αθλητές των αποστολών στο ρινγκ, έγινε η ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.
Το τέλειο ψυχολογικό ντοπάρισμα. Τελικά η αθλήτρια από το Μαυροβούνιο επικράτησε στα σημεία, ενώ η Αχιλλεία έγινε αποδέκτης θετικών σχολίων για την εμφάνισή της .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.