Μετά την αποχώρησή μου από τη θέση του Τεχνικού Υπευθύνου του Κέντρου Πληροφορικής& Νέων Τεχνολογιών της

ΔΔΕ Γρεβενών και τη 12ετή πορεία μου εκεί, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους δύο Αντιδημάρχους του Δήμου Γρεβενών κ.κ. Κωνσταντίνο Νικολακόπουλο και Χρήστο Πέτρου, προέδρους των σχολικών επιτροπών Α/θμιας και Δ/θμιαςΕκπαίδευσηςαντίστοιχα, για την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράστασή τους στο έργο μου.

Ως Υπεύθυνος για την τηλεφωνική, απομακρυσμένη και επιτόπια τεχνική υποστήριξη 42 σχολείων απευθύνθηκα συχνά στους δύο αντιδημάρχους ζητώντας τους υλικοτεχνική υποδομή για τα σχολεία. Πάντα, στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου, ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν, δεχόταν όλες τις τεχνοοικονομικές μου προτάσεις και αν όχι άμεσα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μου παρείχαν όλα τα εφόδια για τον εξοπλισμό των σχολείων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, αγοράστηκαν υπολογιστές, περιφερειακά, καλωδιακός εξοπλισμός, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, δορυφορικός εξοπλισμός και εξοπλισμός για την ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση των σχολείων του Δήμου. Και όλα αυτά σε ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον καθώς οι ανάγκες θέρμανσης των σχολείων του Δήμου είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες.




Πάντα ήταν σύμφωνοι να συνδράμουν σε ότι είχε να κάνει με το καλό της εκπαιδευτικής κοινότητας και τη βελτίωση της διδασκαλίας στα σχολεία μας.

Προσωπικά, τους εύχομαι προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Μακάρι το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλοι, συμβάλλοντας όπως αυτοί στο καλό του μικρού μας τόπου.

 

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Αν.Ζέρβας, MSc

Διπλωματούχος Τηλεπικοινωνιακός Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Α.Π.Θεσσαλονίκης

M.Sc. Εφαρμοσμένη Πληροφορική – Συστήματα Η/Υ Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Επαγγελματική Δημοσιογραφία Ανοιχτό Λ.Πανεπιστήμιο

Τεχνικός Σύμβουλος Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.