Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί συνεχίζουμε» του Δήμου Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήριά του στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κων/νο Δημάδη καθώς και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του τριήμερου Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «Γρεβενών γεύσεις».

Συγχαίρει επίσης τους επαγγελματίες – μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών που αγκάλισαν αυτή την τόσο σημαντική για τον εμπορικό κόσμο του τόπου μας εκδήλωση.




Μια εκδήλωση που έχει ως στόχο να ευχαριστήσει τους πολίτες των Γρεβενών που τόσα χρόνια στηρίζουν με κάθε τρόπο τους επαγγελματίες αλλά και να τους δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να γευθούν, να γνωρίσουν και να ψωνίσουν σε τιμές έκπληξη το βράδυ της Λευκής νύχτας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες, που συμβάλλουν στην ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων αλλά και στην τόνωση της τοπικής αγοράς, σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βιώνομαι όλοι μας, αξίζει και πρέπει να τις στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Στόχος μας πλέον το Φεστιβάλ αυτό να γίνει θεσμός και πόλος έλξης επισκεπτών και από άλλες περιοχές.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.
Καλή επιτυχία στον Εμπορικό Σύλλογο.

Δημοσθένης Κουπτσίδης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Μαζί συνεχίζουμε» του Δήμου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.