Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών χορευτών, όλων των ηλικιών,

πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών η ετήσια παράσταση του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών με τίτλο:
“Πώς πιάνεται η αγάπη”.




Η φετινή εκδήλωση ήταν ένα αφιέρωμα στην αγάπη και τον έρωτα, όπως υμνήθηκαν στη λαϊκή μας παράδοση.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα της πλούσιας μουσικοχορευτικής μας παρακαταθήκης, μέσα από χορούς και τραγούδια των Γρεβενών, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Πελοποννήσου της Δράμας και της Θράκης, της Θάσου και της Κεφαλονιάς και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Ιδιαίτερες στιγμές της παράστασης ήταν η εμφάνιση των παιδικών τμημάτων και του γυναικείου χορευτικού τμήματος του ΚΑΠΗ που απέδειξαν ότι ο χορός δεν έχει ηλικία αλλά μόνο ψυχή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ Χρήστος Πέτρου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γρεβενών, ο Πρόεδρος της ΔΕΚΕΓ κ. Ιωάννης Μίχος, Πρόεδροι, Εκπρόσωποι Συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλεισε την αίθουσα.




Την καλλιτεχνική και διδακτική ευθύνη των Τμημάτων Προσχολικής Ηλικίας, Παιδικά, Ενηλίκων και Τρίτης Ηλικίας έχει η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Κατερίνα Προκόβα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.