Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η «μαφιόζικη» Ferrari που πλέον ανήκει στην αστυνομία

20 Ιουνίου, 2018 by Σταματίνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αυτοκίνητο υπερεπιδόσεων με αστυνομική περιβολή στην Ιταλία. Υπάρχει το προηγούμενο της Lamborghini που έχει δωρίσει κάποιες Huracan και Gallardo για την περιπολία εθνικών οδών.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν δεν πρέπει να μας παραξενεύει η εικόνα της Ferrari 458 Spider σε έκδοση περιπολικού.

Πίσω από αυτό το εντυπωσιακό όχημα κρύβεται ωστόσο μια ξεχωριστή ιστορία. Η συγκεκριμένη Ferrari δεν αποτελεί δώρο της εταιρίας στην ιταλική αστυνομία, αλλά αποτελεί προϊόν κατάσχεσης.

Η 458 Spider που βλέπετε ανήκε σε μαφιόζο, ο οποίος συνελήφθη και το όχημα κατασχέθηκε. Εν συνεχεία το κράτος αποφάσισε να την παραχωρήσει στην αστυνομία του Μιλάνου!

Οι τροποποιήσεις που έχει υποστεί είναι ελάχιστες καθώς στο λευκό χρώμα της προστέθηκαν οι πράσινες λεπτομέρειες καθώς επίσης και σειρήνες πίσω από την καμπίνα. Λίγες παρεμβάσεις έγιναν και στο εσωτερικό όπου προστέθηκαν κομβία που ενεργοποιούν τις σειρήνες και ασύρματος.

Προφανώς και δεν υπάρχει χώρος για μεταφορά παραβάτη, έτσι κι αλλιώς όμως δεν είναι αυτός ο ρόλος του οχήματος. Η συγκεκριμένη Ferrari χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενώ στο μέλλον η αστυνομία του Μιλάνου προτίθεται να τη βγάλει σε δημοπρασία με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν σε θύματα εγκλημάτων της Μαφίας.


 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 20 Ιουνίου, 2018 at 15:02 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply