Με αφορμή το ορόσημο των 100.000 παραδοθέντων Leaf αυτό το μήνα, η Nissan γιορτάζει την εξάπλωση της ηλεκτρικής κινητικότητας.

Η Susana de Mena από την Μαδρίτη,  που αγόρασε το 100.000ό Leaf δήλωσε: «Εδώ και  2 χρόνια, προσπαθούσα να βρω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Ήξερα ότι αυτό θα ήταν ένα Nissan.

Όταν είδα ότι υπήρχε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο του Leaf, δεν υπήρχαν αμφιβολίες στο μυαλό μου ότι θα ήταν το τέλειο αυτοκίνητο για μένα. Ο σύζυγός μου και εγώ συμφωνήσαμε ότι η ποιότητα, η τιμή και οι προδιαγραφές του πρακτικά δεν έχουν ανταγωνιστή.

Nissan_makes_100_electric_mobility_reality-(1)

Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι σε ότι αφορά τον σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος, γι’ αυτό και θέλαμε να κινηθούμε 100% ηλεκτρικά. Εκτός αυτού, ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο μας επιτρέπει να φτάσουμε στο κέντρο της Μαδρίτης όταν τα συνηθισμένα οχήματα μπορεί μερικές φορές να περιορίζονται λόγω κανονισμών που άπτονται των ρύπων».

Συνδυάζοντας τις πωλήσεις του νέου ηλεκτρικού μοντέλου, όπως και αυτού της προηγούμενης γενιάς, οι 100.000 ιδιοκτήτες του μοντέλου σε όλη την Ευρώπη συνέβαλαν στο να καταστεί το Leaf, το EV με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ ένα νέο Leaf πωλείται κάθε 10 λεπτά στην Γηραιά Ήπειρο σε αγοραστές που επιθυμούν να στραφούν σε καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά και σε τεχνολογίες μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Οι Ευρωπαίοι αγοραστές του Leaf έχουν πλέον οδηγήσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα και έχουν εξοικονομήσει πάνω από 300.000 τόνους CO2. Επίσης, έχουν «εκτοξεύσει» το ποσοστό ικανοποίησης πελατών στο 92%, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Nissan.

Το νέο Leaf είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα σε σχεδόν 33.000 ευρώ.

 

 

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.