Ένα ταλαιπωρημένο, πλην τίμιο Lada αποτέλεσε το πεδίο πειραματισμού των «αρρωστημένων» μυαλών του ρωσικού Гараж 54 (Garage 54 εις την αγγλικήν), ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς καναλιού στο youtube με 1,4 εκατομμύρια συνδρομητές.

Οι τύποι, λοιπόν, που αρέσκονται να κάνουν διάφορες περίεργες δοκιμές, ήθελαν να δουν τι θα συμβεί αν γέμιζαν ένα Lada με πέντε τόνους τσιμέντο!

Πήραν λοιπόν το δύσμοιρο σεντάν, απομόνωσαν τη θέση οδηγού με μια ξύλινη κατασκευή και αφαίρεσαν το κάθισμα συνοδηγού και τις πίσω θέσεις.

Γέμισαν το πορτμπαγκάζ με τσιμέντο, όπως επίσης και το εσωτερικό του οχήματος. Όταν το τσιμέντο «έδεσε», το Lada «έκατσε» και η δοκιμασία ξεκίνησε.

Θα μπορούσε άραγε το αυτοκίνητο να διανύσει κάποια μέτρα με τις δικές του δυνάμεις ή δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση; Οι πρώτες προσπάθειες του οδηγού έπεσαν στο κενό, με καπνούς να βγαίνουν από την εξάτμιση. Ο συμπλέκτης ταλαιπωρήθηκε μεν, αλλά αποδείχθηκε σκληρό καρύδι.

Χρειάστηκε η συνδρομή μεγαλύτερου οχήματος που ρυμούλκησε το Lada σε ένα σημείο που το οδόστρωμα ήταν θεωρητικά καλύτερο. Ο οδηγός γέμισε με αέρα τα λάστιχα και προσπάθησε ξανά να βολτάρει με το… τσιμεντένιο Lada.

Και αυτή τη φορά όλα πήγαν πρίμα. Παρά το βάρος του το ρωσικό σεντάν των πέντε και πλέον τόνων, αποδείχθηκε λίρα εκατό, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο…


 

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.