Σημαντικό βήμα για την τουριστική διασύνδεση των ελληνικών και ρωσικών περιφερειών που κινητοποιεί νέα σημαντικά οφέλη στην ανάπτυξη του τουρισμού τα επόμενα χρόνια, αποτέλεσε το 2ο Ελληνορωσικό Τουριστικό Φόρουμ, που διεξήχθη στη Χαλκιδική τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

Το φόρουμ εγκαινίασε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και συμμετείχαν 15 υπουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ρωσικών περιφερειών, και μεγάλος αριθμός εκπροσώπων των ελληνικών περιφερειών, και κορυφαίων παραγόντων της τουριστικής βιομηχανίας των δύο χωρών

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, Υπουργοί των ρωσικών περιφερειών & παράγοντες της ρωσικής τουριστικής αγοράς συνομίλησαν με τους εκπροσώπους των ελληνικών περιφερειών για τις νέες ευκαιρίες στον τουρισμό και για νέες συνεργασίες τα επόμενα χρόνια.

Τη Δυτική Μακεδονία εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Τουρισμού και Εμπορίου Παναγιώτης Κώττας, ο οποίος στην εισήγησή του χαρακτήρισε τη συνάντηση ως σημαντική ευκαιρία για περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δύο λαών και τόνισε: «Η Περιφέρειά μας συμμετέχει δυναμικά στο Τουριστικό προϊόν της χώρας μας παρουσιάζοντας ειδικές θεματικές ενότητες και προωθώντας τη Δυτική Μακεδονία ως έναν μοναδικό προορισμό 365 ημερών το χρόνο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.