Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρήστος Μπγιάλας: Επί τη ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία

7 Ιουνίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία από τις πολλές “μάχες” που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Εδώ τελειώνει το κεφάλαιο της μαθητικής ζωής και ανοίγει ένας νέο, γεμάτο προκλήσεις για το μέλλον σας. Θα πρέπει ωστόσο να θυμάστε ότι οι πανελλήνιες, αν και αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν είναι η μοναδική σας ευκαιρία, ούτε και η τελευταία, καθώς η επιτυχία θέλει διαρκείς αγώνες.

Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία, σιγουριά και πίστη στις δυνάμεις σας.
Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών.

Θα ήθελα ακόμα να συγχαρώ τους γονείς και τους καθηγητές σας που σας υποστηρίζουν και σας ενθαρρύνουν σε κάθε σας επιλογή και βήμα και είναι αρωγοί σε όλη την πορεία της επίπονης και συνεχούς προσπάθειάς σας.

Χρήστος Αθ. Μπγιάλας
Βουλευτής Γρεβενών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

This entry was posted on Πέμπτη, 7 Ιουνίου, 2018 at 19:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply