Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Γρεβενών (εικόνες)

7 Ιουνίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, τέλεσε τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Ο τόπος μου… με τα δικά μου μάτια…», του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Γρεβενών, η οποία φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.
Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στο τέλος του αγιασμού, τόνισε την ιδιαίτερη χαρά του που εγκαινίασε αυτή την έκθεση των παιδιών με «ειδικές δεξιότητες και ειδικά χαρίσματα», έδωσε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά, τους δασκάλους τους και τους γονείς τους και ευχήθηκε στα παιδιά πάντοτε να προοδεύουν και πάντοτε στη ζωή τους να δημιουργούν ομορφιές και να χαίρονται την ομορφιά της ζωής.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και θα είναι ανοικτή: το πρωί από τις 10.00 π.μ. έως 1.15 μ.μ. και το απόγευμα από τις 6.00 μ.μ. έως 7.30 μ.μ..

This entry was posted on Πέμπτη, 7 Ιουνίου, 2018 at 18:32 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply