Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Γρεβενών, με θέμα: «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2018».Τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε συζήτηση σχετικά με τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στον τομέα ευθύνης τους.




Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Τριγώνης ,Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ζαψαλής Ιωάννης, ο Ταγματάρχης κ. Νικόλαος Σηφάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κα. Αλεξία Παπαθεοδώρου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Παντελής Καραϊορδανίδης, ο Διευθυντής Δασών κ. Βλάχος Σπύρος,εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Βασιλόπουλος Παναγιώτης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και της ΔΕΥΑΓ και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Νιζάμης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.