Μια διαφορετική εκδρομή πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρεβενών Πίνδος στην Κιβωτό του Κόσμου στην ακριτική Πωγωνιαννή Ιωαννίνων, χθες Κυριακή 3.6.2018.

Όσοι συμμετείχαμε στην εκδρομή είχαμε τη χαρά να περιηγηθούμε στο χώρο όπου φιλοξενούνται τα παιδιά της Κιβωτού και να ενημερωθούμε από τους υπευθύνους για τις δράσεις ποικίλου χαρακτήρα που πραγματοποιούνται από το φορέα, τους στόχους, τις ανάγκες και το διαρκή αγώνα που πραγματοποιούν. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του Φώτη Παρασκευαϊδη, μανιταρογεύσεις των Γρεβενών παντρεύτηκαν με ηπειρώτικα γαλακτοκομικά παρασκευής των παιδιών της Κιβωτού και τη μουσική επιμέλεια του δασκάλου μας κ. Ευθύμη Πρέβεζα. Στήθηκε έτσι ένα μικρό γλεντάκι, μαγειρέψαμε, παίξαμε και γελάσαμε μικροί και μεγάλοι με μουσικές της χώρας μας μαζί με τα παιδιά της Κιβωτού, ενώ ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τα παιδιά για ακόμη περισσότερο παιχνίδι.




Τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις όσων ακολούθησαν την εκδρομή είναι δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις και πραγματικά αποτέλεσαν μάθημα ζωής.

Αυτό που πραγματικά μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι ότι η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στην Πωγωνιαννή στα σύνορα της χώρας μας, η καρδιά του εθελοντισμού χτυπάει στην Κιβωτό του Κόσμου.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Μαρία Γεωργίτση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.