Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών Πίνδος στην Κιβωτό του Κόσμου…

5 Ιουνίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Μια διαφορετική εκδρομή πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρεβενών Πίνδος στην Κιβωτό του Κόσμου στην ακριτική Πωγωνιαννή Ιωαννίνων, χθες Κυριακή 3.6.2018.

Όσοι συμμετείχαμε στην εκδρομή είχαμε τη χαρά να περιηγηθούμε στο χώρο όπου φιλοξενούνται τα παιδιά της Κιβωτού και να ενημερωθούμε από τους υπευθύνους για τις δράσεις ποικίλου χαρακτήρα που πραγματοποιούνται από το φορέα, τους στόχους, τις ανάγκες και το διαρκή αγώνα που πραγματοποιούν. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του Φώτη Παρασκευαϊδη, μανιταρογεύσεις των Γρεβενών παντρεύτηκαν με ηπειρώτικα γαλακτοκομικά παρασκευής των παιδιών της Κιβωτού και τη μουσική επιμέλεια του δασκάλου μας κ. Ευθύμη Πρέβεζα. Στήθηκε έτσι ένα μικρό γλεντάκι, μαγειρέψαμε, παίξαμε και γελάσαμε μικροί και μεγάλοι με μουσικές της χώρας μας μαζί με τα παιδιά της Κιβωτού, ενώ ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τα παιδιά για ακόμη περισσότερο παιχνίδι.
Τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις όσων ακολούθησαν την εκδρομή είναι δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις και πραγματικά αποτέλεσαν μάθημα ζωής.

Αυτό που πραγματικά μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι ότι η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στην Πωγωνιαννή στα σύνορα της χώρας μας, η καρδιά του εθελοντισμού χτυπάει στην Κιβωτό του Κόσμου.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Μαρία Γεωργίτση

This entry was posted on Τρίτη, 5 Ιουνίου, 2018 at 21:04 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply