Ο σύλλογος φίλων του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών,   διοργανώνει το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 «Αστρογιορτή», στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την υποστήριξη της υλοποίησής του.




Η «Αστρογιορτή», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο των Μανιταριών στις 9:30 το βράδυ, θα περιλαμβάνει:

– Παρουσίαση μέσω skype, για πρώτη φορά στη χώρα μας, του κοινού προγράμματος της NASA και της Διαστημικής Υπηρεσίας της Μόσχας για την Αφροδίτη από τον εμπνευστή του και του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα και μέλους του συλλόγου, αστροφυσικού, συνεργάτη της NASA και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Σικάγου, Θανάση Οικονόμου.

–  Αστροπαρατηρήσεις, με τηλεσκόπια φίλων του συλλόγου και μελών του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας, άλλά και άλλων συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας.

– Παρουσίαση μέσω γιγαντοοθόνης των σχεδίων του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών, αλλά και δράσεων με αστροπαρατηρήσεις του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.