Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα κριτήρια αγοράς παιδικών γυαλιών ηλίου

30 Μαΐου, 2018 by Σταματίνα

Βρισκόμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι και μάλλον ήρθε η ώρα να αγοράσετε και στο παιδί σας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Αυτά που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα εξής:

  • Αν κάνετε σκέψεις να πάρετε γυαλιά ηλίου για το μωρό, να σας ενημερώσουμε ότι κυκλοφορούν στο εμπόριο κάποια με ελαστικούς βραχίονες, ειδικά για τέτοιες ηλικίες.
  • Αποφύγετε την αγορά μη επώνυμων γυαλιών και να ψάξετε μόνο σε καταστήματα οπτικών. Η ποιότητα του φακού είναι το βασικό ζητούμενο.
  • Το μέγεθος των γυαλιών πρέπει να είναι συμβατό με το μέγεθος του προσώπου του παιδιού και να καλύπτει όλο το μάτι, έτσι ώστε να μην περνάει η ηλιακή ακτινοβολία μέσα από τα γυαλιά.
  • Εκτός από τη χρηστικότητα, τα γυαλιά πρέπει να αρέσουν στο παιδί. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί απλά να αρνηθεί να τα φορέσει.
  • Οι φακοί πρέπει να είναι αξιόπιστοι και απορροφητικοί, ώστε να αποφεύγονται τα ατυχήματα από πιθανό σπάσιμο του σκελετού.
  • Η αντοχή τους στην πίεση να ανταποκρίνεται στις διεθνείς προδιαγραφές για να αποφευχθούν και πάλι τα χειρότερα σε περιπτώσεις ατυχημάτων.

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 30 Μαΐου, 2018 at 20:03 and is filed under ΠΑΙΔΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply