Από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών ανακοινώνεται πως το Σάββατο 26 Μαΐου 2018,

Ψυχoσάββατο της Πεντηκοστής, στις 11 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαβίδ θα τελέσει στα Κοιμητήρια Γρεβενών τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων αδελφών μας.

KΥΡΙΑΚΗ 27-5-2018 – ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ
ΚΗΠΟΥΡΕΙΟ.

Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
7 μ.μ. ΚΑΡΠΕΡΟ.
Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός εορτής Αγίου Πνεύματος.




ΔΕΥΤΕΡΑ 28-5-2018
ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑ.

Όρθρος και Αρχιερατική Θεία λειτουργία εορτής Αγίου Πνεύματος.

Την ΤΡΙΤΗ 29-5-2018 στις 6 μ.μ. στον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός και Επιμνημόσυνη Δέηση για τον τελευταίο Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους υπερασπιστές της Κωνσταντινουπόλεως. Κατόπιν στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Γρεβενών θα γίνει εκδήλωση για την επέτειο της Αλώσεως από τις χορωδίες της Μητροπόλεως καί προβολή της επίκαιρης ταινίας “Παραμύθι χωρίς όνομα”.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-6-2018 στις 9.00 μ.μ. έως 10.30 μ.μ. στον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ θα τελεστεί βραδυνή Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ για τους μαθητές της τρίτης λυκείου που θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος θα αναγνώσει σχετική ευχή για τις επικείμενες εξετάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.