Είναι η κλασική frittata, κάτι σαν πίτα στο τηγάνι, ελαφριά και γευστική.

Ιδανική σαν πιάτο καλοκαιριού για όσους κάνουν δίαιτα.

Υλικά

  • 1/2 σακουλάκι σπανάκι baby
  • 1 κρεμμύδι
  • Λίγα φύλλα δυόσμο
  • 8 αυγά
  • 1 ποτηράκι γάλα
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, λίγο κουκουνάρι, λίγο μπούκοβο

Εκτέλεση

  • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το σε τηγάνι με ελαιόλαδο
  • Ρίξτε το σπανάκι, κομμένο χοντρά και ροδίστε ξανά για λίγο
  • Σε μπολ χτυπήστε καλά τα αυγά -Ρίξτε το γάλα, το κουκουνάρι, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι
  • Ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι, μέτρια φωτιά -Μη σπάτε την frittata
  • Κάντε ανοίγματα στο τηγάνι για να ψηθεί το μείγμα, αλλά μην σπάτε το σύνολο
  • Ετοιμη!

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.