Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Ημερίδα για την πορεία και τον προγραμματισμό των Συγχρηματο δοτούμενων και Εθνικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων στη Δυτική Μακεδονία (εικόνες + video)

19 Μαΐου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ) διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για την πορεία υλοποίησης και τον προγραμματισμό των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στόχος των ημερίδων είναι η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων, καθώς επίσης και για τον προγραμματισμό των προσκλήσεων και των ευκαιριών χρηματοδότησης νέων έργων στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014-2020. Κατά τη διάρκεια των ημερίδων δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσίαση των έργων και των αποτελεσμάτων τους, καθώς επίσης και των νέων αναγκών και δυνατοτήτων χρηματοδότησης σε επίπεδο Δήμων της Περιφέρειας.

Η ενημέρωση γίνεται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, τις Αναπτυξιακές Εταιρείες και τους Δήμους της Περιφέρειας

Στην χθεσινή ημερίδα, στα Γρεβενά, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ.Καρυπίδης, ανακοίνωσε τα παρακάτω:
1. Αρχές του 2019 θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής των δικτύων του φυσικού αερίου στην πόλη των Γρεβενών
2. Οριστικά ο Ε-65 κουμπώνει στο Κηπουρείο Γρεβενών
Επίσης ανακοίνωσε την χρηματοδότηση των παρακάτω έργων που προτάθηκαν από τον Δήμο Γρεβενών:
1. Οδική σύνδεση Αγ. Γεωργίου -Ελευθέρου
2. Βελτίωση Αγροτικής οδοποιίας με προϋπολογισμό: 400.000 ευρώ για την εξυπηρέτηση και τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου του Δήμου.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο μήνα εγκρίθηκε και υπογράφηκε από τον κ. Καρυπίδη το σχέδιο ΕΣΣΒΑΑ Γρεβενά 2020 που περιλαμβάνει έργα συνολικού προϋπολογισμού 6.640.000 Ευρώ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας:
Εικόνες:

This entry was posted on Σάββατο, 19 Μαΐου, 2018 at 15:07 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply