Τη γιορτή της μητέρας γιορτάσαμε με τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Γρεβενών και τους φίλους εκπαιδευτικούς, Αποστόλου Σουλτάνα, Βάββα Βασιλική, Παπαγούλας Γεώργιος, Πιστιόλα Ευγενία, Μάντζιαρη Αφροδίτη που τους συνόδεψαν.
Οι χαρισματικοί μας φίλοι έφτασαν όλο χαμόγελα και απίστευτη ενέργεια στον γνώριμο για αυτούς χώρο του αναγνωστηρίου.




Διαβάσαμε την τρυφερή ιστορία του Chris Hougton με τίτλο: «Χάθηκα». Τα παιδιά καθόλη τη διάρκεια της ανάγνωσης συμμετείχαν ενεργά και εντυπωσιασμένα από την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς και από την εικονογράφηση του βιβλίου.

Οι μικροί μας φίλοι επηρεασμένοι από την ιστορία μας περιέγραψαν με όμορφα και γεμάτα συναίσθημα λόγια τα χαρακτηριστικά των μαμάδων τους τόσο τα εξωτερικά, όσο και του χαρακτήρα τους.




Στη συνέχεια, έκοψαν καρδούλες, τις ζωγράφισαν με ζωηρά χρώματα και τις κόλλησαν πάνω στην ευχετήρια κάρτα που δημιούργησαν. Επίσης. τη στόλισαν ακόμα πιο όμορφα γράφοντας πάνω σ αυτή τρυφερές, γλυκές και υπέροχες λέξεις που τους θυμίζουν τη δική τους μανούλα.
Πράγματι, το αποτέλεσμα ήταν δημιουργικό και υπέροχο. Στο τέλος της δράσης η χαρά και η ικανοποίηση ήταν αποτυπωμένες στα πρόσωπα των παιδιών ,καθώς απολάμβαναν το έργο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.