Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: 1η Συνάντηση για την διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου Απανταχού Γρεβενιωτών (εικόνες)

Μάιος 14th, 2018 by Χρήστος Μίμης


Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Δασταμάνης υποδέχτηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δαυίδ και τα μέλη των επιστημονικών και οργανωτικών επιτροπών που θα αναλάβουν το σημαντικό έργο της διεκπεραίωσης του 2ου Συνεδρίου Απανταχού Γρεβενιωτών.

Στη συνάντηση οι ομιλητές εξέθεσαν τους προβληματισμούς, τις προτάσεις τους και ενημερώθηκαν για το ειδικό πλαίσιο της διοργάνωσης.

Επιπλέον οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία (17-19 Αυγούστου 2018), τα άτομα που θα αναλάβουν τη γραμματειακή υποστήριξη και τον γενικό συντονιστικό ρόλο. Η ανταπόκριση τόσο των Γρεβενιωτών επιστημόνων όσων και των ενεργών και ευαισθητοποιημένων με τα κοινά πολιτών ήταν εντυπωσιακή γεγονός που επισήμαναν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Δρόσος με το ρόλο του συντονιστή.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 14th, 2018 at 14:04 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply