Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Φαιδρός ο τίτλος γερμανικού μέσου ότι «η Ελλάδα στηρίζεται στην ανάπτυξη μέσω ναρκωτικών»

11 Μαΐου, 2018 by Σταματίνα

Με 24 ώρες καθυστέρηση αλλά οργισμένα αντέδρασε το υπουργείο Οικονομικών σε δημοσίευμα γερμανικού περιοδικού ότι «η Ελλάδα στηρίζεται στην ανάπτυξη μέσω ναρκωτικών».

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών σε άτυπη ενημέρωσή τους τονίζουν ότι είναι «φαιδρός, αν όχι προσβλητικός και πέρα από κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας ο τίτλος “Griechenland setzt auf Wachstum durch Drogen” (Η Ελλάδα στηρίζεται στην ανάπτυξη μέσω ναρκωτικών), άρθρου της διαδικτυακής έκδοσης του γερμανικού μέσου WirtschaftsWoche του Ομίλου Handelsblatt».

Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι, σημειώνουν «ότι ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι δηλωτικός και της άγνοιας των συντακτών του για την φαρμακευτική κάνναβη, αλλά και της αξιοπιστίας των αναφορών του περί της κρίσης που εξέφρασε “ανώνυμο, ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής” για το ολιστικό Σχέδιο Ανάπτυξης της χώρας» και «ως εκ τούτου, τα παραπάνω κρίνονται ανάξια περαιτέρω σχολιασμού».

Σχετικά, τέλος, με την προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα της καλλιέργειας και παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης, το ΥΠΟΙΚ παραπέμπει στους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης οι οποίοι, όπως αναφέρει «έχουν απαντήσει επαρκώς και με επιχειρήματα».

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 11 Μαΐου, 2018 at 21:03 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply