Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΤΩΝ (ΕΠΟΓ) ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ: “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”

9 Μαΐου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ – Η ΕΠΟΓ  ΚΛΗΡΩΝΕΙ 10 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”

Η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών, την Κυριακή 13 Μαΐου, την ποδηλατική εκδήλωση “Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”

Μια συμβολική δράση της ΕΠΟΓ, αφιερωμένη  στο ποδήλατο  που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ότι αφορά τη χρήση του ποδηλάτου τόσο για τις αστικές μετακινήσεις τους, όσο και ως μέσο άσκησης, άθλησης και αναψυχής.
Μια εκδήλωση – γιορτή για όλους τους φίλους του ποδηλάτου, μεγάλους και μικρούς, με μεγάλες εκπλήξεις και απίστευτα δώρα.

Ελάτε να γνωριστούμε, ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες δράσεις της ΕΠΟΓ, πάρτε μέρος στην εκδήλωση με το ποδήλατό σας και μπείτε  ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ, όπου  10 ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 13 Μαΐου- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΊΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

  • 11:00 πμ έως 12: 00 μμ: Έναρξη εγγραφών συμμετοχής στη ποδηλατοβόλτα.

Ελάτε με το ποδήλατό σας   στο ειδικό περίπτερο της ΕΠΟΓ που θα έχει στηθεί στη Κεντρική Πλατεία της πόλης προκειμένου να εγγραφείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιθυμητή η χρήση Κράνους η  εγγραφή  είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή σας στη κλήρωση. Όσοι δεν εγγραφούν, δε θα μπουν στη κληρωτίδα. Για τη συμμετοχή των ανηλίκων φίλων μας απαιτείται υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα. Παιδιά κάτω των 12 ετών καλό θα είναι να συνοδεύονται. 

  • 12: 00 μμ: Έναρξη της ποδηλατοβόλτας, με σημείο εκκίνησης τη Κεντρική Πλατεία της πόλης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Μεγάλη βόλτα γύρω από την πόλη και για τους μικρούς μας ποδηλάτες θα υπάρχει μικρότερη βόλτα κοντά στην κεντρική πλατεία.

Η ποδηλατοβόλτα θα πραγματοποιηθεί με συνοδεία της Τροχαίας Γρεβενών.

This entry was posted on Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2018 at 10:06 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply