Η  πανσέληνος σηματοδοτεί πάντα τη στιγμή που πρέπει να κάνετε χώρο για κάτι καινούργιο.

Ο ήλιος αντανακλά την ανδρική ενέργεια, το φεγγάρι τη γυναικεία. Ο ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και η σημερινή πανσέληνος γίνεται στο Σκορπιό.

Οι κύκλοι του φεγγαριού παραλληλίζονται με τη ζωή και το θάνατο. Κάθε νέα σελήνη σηματοδοτεί μια νέα ζωή και κάθε πανσέληνος ένα «θάνατο».
Στην πανσέληνο, η θάλασσα φουσκώνει, οι χελώνες αφήνουν τα αβγά τους, τα ζώα είναι πιο ζωντανά, οι αγρότες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να διαφυλάξουν τη σοδειά τους. Το αποδέχεται δεν το αποδέχεται κανείς, η βαρυτική έλξη της Σελήνης επηρεάζει το σώμα μας.

Συνολικά, υπάρχουν 13 Πανσέληνοι και κάθε μια από αυτές αντιπροσωπεύει:

  • Την απελευθέρωση των εμπλοκών
  • Το «θάνατο» κάποιων πραγμάτων, καταστάσεων
  • Το κλείσιμο ενός κεφαλαίου
  • Μια νέα αρχή, το άνοιγμα μιας νέας πόρτας
  • Οι πανσέληνοι σηματοδοτούν και ευκαιρίες. Εν προκειμένω, τώρα, ενώ η Πανσέληνος είναι στο Σκορπιό, όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη, ενώ επηρέαζονται και τα υλικά αγαθά, καθώς ο ήλιος είναι στον Ταύρο, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

Αυτή, λοιπόν, είναι μια υπέροχη στιγμή για όλα τα ζώδια, για να ανακαλύψουν τι εμποδίζει την παραγωγικότητά τους, την επικοινωνία, την επιτυχία, τα οικονομικά τους κέρδη, τι δημιουργεί προβλήματα στις φιλίες τους και τι εμποδίζει την πρόοδό τους, την ανάπτυξή τους και τα πράγματα για τα οποία εργάζονται τόσο σκληρά να αποκτήσουν.

Οι αστρολόγοι προτείνουν κάποιες ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε όλοι και οι οποίες θα μας βοηθήσουν διανοητικά έτσι ώστε να είμαστε σε αρμονία με την παλίρροια και την άμπωτη της Γης και του σύμπαντος, κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου.

Εδώ είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να κάνετε έως και πέντε ημέρες μετά από μια Πανσέληνο, καθώς τότε πραγματικά, φθάνει στην πραγματική πληρότητά του το φεγγάρι:

  • Προσεγγίστε τους πάντες  και τα πάντα με αγάπη

Η αγάπη είναι το πιο ισχυρό συναίσθημα όλων των συναισθημάτων. Η αγάπη είναι θεραπευτική και βοηθά τα πνεύμα να είναι στη σωστή κατάσταση για να προσεγγίσει το σύμπαν. Το σύμπαν ενεργεί για καλό και για αυτό όλοι πρέπει να ενεργούμε για το καλό, επίσης.

  • Να είστε ισορροπημένοι 

Οταν βρίσκεστε σε κατάσταση ανισορροπίας, μπορεί να μην είστε σε θέση αν δείτε τόσο καθαρά. Για αυτό σκεφτείτε θετικά, να είστε ευγνώμονες για αυτά που έχετε, πείτε ευχαριστώ στους ανθρώπους γύρω σας, αλλά και στο… σύμπαν για τα καλά που σας έχει δώσει αλλά και για τα σκληρά μαθήματα.

  • Βάλτε στόχους 

Σκεφτείτε τους στόχους τους. Με τι μοιάζουν; Κάντε την προβολή τους στο μέλλον

  • Διαλογειστείτε 

Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, καθίστε στη σιωπή και βάλτε τις αισθήσεις σας να δουλεύουν.

  • Σκεφτείτε το καλό 

Σκεφθείτε ότι θα σας συμβούν καλά πράγματα.

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο αναλυτικά, για τη σημερινή Πανσέληνο:
Κριός 
Αφήστε πίσω το παρελθόν και πείτε ναι σε κάτι καινούριο. Το παλιό μπαίνει για τα καλά στο παρελθόν και ήρθε η ώρα για νέα πράγματα, νέες εμπειρίες.
Ταύρος 
Αναζητείστε το μάθημά σας πίσω από κάθε αντίο. Καθίστε να σκεφτείτε γιατί τελείωσαν κάποια πράγματα και εκτιμήστε όλους αυτούς που ήρθαν στη ζωή σας για να φύγουν.
Δίδυμοι
Οι σχέσεις έχουν σκοπό να ενισχύσουν τον κόσμο και το να κάνει σχέση κάποιος μαζί σας είναι δώρο.
Καρκίνος 
Μάθετε να λέτε όχι σε πράγματα που δεν είναι για εσάς. Αν το δώρο δεν είναι για εσάς, είναι για κάποιον άλλον. Να το θυμάστε.
Λέων 
Η ευχαρίστηση έχει συγκριμένο σκοπό, όπως και η δυσφορία. Και τα δύο έρχονται στη ζωή για να μάθουμε πράγματα, για τον εαυτό μας και για τους άλλους.
Παρθένος 
Οι οικογενειακές αξίες αλλάζουν αλλά ο χρόνος και η αγάπη είναι αξίες σταθερές.
Ζυγός 
Μιλήστε από την καρδιά σας σε αυτούς που αγαπάτε και μη φοβηθείτε να αποκαλύψετε τις ανάγκες σας.
Σκορπιός 
Μάθετε περισσότερα για τα ποιοι είστε και γιατί είστε εδώ. Είναι τέχνη το να ξέρεις ποιος είσαι.
Τοξότης 
Όταν βλέπεις ότι κάτι σε πάει πίσω, μην καθυστερείς να το αφήσεις εσύ πίσω.
Αιγόκερως 
Οι φιλίες είναι χρυσός, αλλά κάποιες φορές πρέπει να περάσουν από δύσκολες καταστάσεις για να λάμψουν.
Υδροχόος 
Κάντε ένα βήμα πίσω από τις κραιπάλες.
Ιχθύες 
Αφήστε τους άλλους να κάνουν πράγματα για εσάς. Αφήστε τον εαυτό σας να αγαπηθεί.

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.