Για το πλέγμα των εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά και το πόσο έχουν επηρεάσει τις ελληνικές επιχειρήσεις στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και για το μείζον θέμα της τουριστικής ανάπτυξης στη χώρα μας, μίλησε ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης, στον Σπύρο Χαριτάτο και στην εκπομπή της τηλεόρασης του Epsilon «Ξυπνάμε Μαζί».

Ο Γρεβενιώτης Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος από το 2014 διατηρεί δικηγορική εταιρεία στην Κωνσταντινούπολη και συνεργάζεται με επιχειρηματίες της περιοχής, ανέλυσε την κατάσταση που βιώνουν όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη γείτονα χώρα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «οι ελληνοτουρκικές επιχειρηματικές σχέσεις δεν έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς η διπλωματική ένταση μεταξύ των δύο χωρών αποτελεί μια πραγματικότητα ετών, μέσα στην οποία ο επιχειρηματικός κόσμος έχει μάθει να λειτουργεί».


Ο Ανδρέας Πάτσης στη συνέχεια μίλησε για τον τουρισμό στην Ελλάδα, σημειώνοντας πως «η μη ενίσχυση των νησιών σε όλα τα επίπεδα αποτελεί ένα εθνικό έγκλημα, το οποίο θα πληρωθεί μελλοντικά» ενώ τόνισε πως το πρόβλημα στην τουριστική βιομηχανία είναι η έλλειψη υποδομών λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η τουριστική ανάπτυξη στη χώρα μας είναι άναρχη, μεμονωμένη και περιοδική». Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση που επικρατεί στον τόπο καταγωγής του τα Γρεβενά και στην ανάγκη στήριξής τους.

Παρακολουθήστε τις παρεμβάσεις στο ακόλουθο βίντεο:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.