Με την παρούσα απευθύνομαι στα μέλη της Ν.Δ. και ειδικότερα στους ψηφοφόρους των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη οργάνων της τοπικής ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών και των Συνέδρων, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 13-5-2018.

Η επιστολή αυτή είναι και ο μοναδικός τρόπος να γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου ως μέλος της ΝΟ.Δ.Ε.και δεν θα προβώ σε κανενός είδους «όχληση» του εκλογικού σώματος.

Ως εκ τούτου, αισθάνομαι την ανάγκη να αναφερθώ στον τρόπο θεώρησης του ρόλου μου και να θέσω υπόψη σας τα κάτωθι:


–    Η ενασχόλησή μου με την κομματική οργάνωση έχει στόχο να αποδείξει ότι η οργάνωση δεν είναι φέουδο κανενός και δεν κληροδοτείται.

  • Επιθυμώ με τη δράση μου να αναδειχθούν και να επιλυθούν τυχόν προβλήματα, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο.
  • Η πολυφωνία και η συμμετοχικότητα, την οποία θα στηρίξω έμπρακτα, θα αποτελούν κύρια επιδίωξη και ζητούμενο.
  • Δεν «πατρονάρομαι» και θα τιμήσω τις αρχές της παράταξης και  τις προσωπικές μου  αξίες, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα το καλό του συνόλου, χωρίς να εξυπηρετώ συμφέροντα και φιλοδοξίες τρίτων.
  • Αντίπαλος είναι οι κυβερνώντες και τα προβλήματα που διαιωνίζονται από τους λάθος χειρισμούς τους και όχι οι άνθρωποι που τους ψήφισαν για τους δικούς τους λόγους.
  • Η μέχρι σήμερα πορεία μου αποδεικνύει ότι μπορώ να συνυπάρχω και να συνεργάζομαι με όλους. Σε περίπτωση διαφωνίας μου, διαφοροποιούμαι ευθαρσώς, σεβόμενος, ωστόσο, την πλειοψηφία και τη δύναμη του διαλόγου και του επιχειρήματος.


Εύχομαι καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων τα μέλη που θα με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος  Τζάτζης 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.