Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. της 22ας Απριλίου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας, υποψηφίους και ψηφοφόρους όλων των συνδυασμών καθώς και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, για τη συμμετοχή και τη συμβολή τους στη διεξαγωγή μιας υποδειγματικής διαδικασίας.


Ο συνδυασμός μας «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία πρώτη δύναμη, διευρύνοντας τόσο το ποσοστό του [56,17%] όσο και τον απόλυτο αριθμό των ψήφων του και γι’ αυτό ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Η ευθύνη που επωμιζόμαστε είναι ασφαλώς πιο μεγάλη. Στόχος μας και στη νέα θητεία, είναι να είμαστε χρήσιμοι και παραγωγικοί και γι’ αυτό θα εργαστούμε με συνέπεια.  Την επόμενη μέρα των εκλογών απέναντί μας είναι μόνο τα προβλήματα, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των οποίων, είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων των συναδέλφων.

Με τιμή

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.