Στην αίθουσα του χορευτικού μας στον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» τηνΔευτέρα 16 Απριλίου 2018 και κατά την διάρκεια της πρόβας της χορευτικής μας ομάδας είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη.
Μας επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών κ. Βαγγέλης Σημανδράκος  να μας ευχηθεί χρόνια πολλά για τις γιορτές του Πάσχα.



Αφού κεραστήκαμε, ανταλλάξαμε ευχές και ενημερώσαμε τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο, συζητήσαμε γενικότερα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο μας, τους συμπατριώτες μας αλλά και την ΠΕ Γρεβενών μέσα σ΄ ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα.
Ευχαριστούμε τον κ. Σημανδράκο για την επίσκεψη και την συμπαράσταση προς τον Σύλλογο μας τόσο της ΠΕ Γρεβενών όσο και αυτού του ιδίου.

Για το Δ.Σ

O Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος Μπουκάλης Δημήτριος

Ο Αντιπεριφερειάρχης γράφει:

Στη συνάντηση με το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης, «Ο Αιμιλιανός», μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τις πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες του Συλλόγου καθώς και για το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς.
Παρόντες κατά τη συνάντηση ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και αρκετά μέλη.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο, ενώ τέθηκαν και κάποια προβλήματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και το μέλλον του Συλλόγου. Μέλημά μας είναι η στήριξη και η ενίσχυση όσων πολιτιστικών συλλόγων αναδεικνύουν τις πολιτιστικές πτυχές των εθίμων του τόπου μας και που στόχο έχουν την ανανέωση και διατήρηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας στο χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.