Μετά την επιτυχία των Κορασίδων του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, έχουμε συγχαρητήρια μηνύματα:

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Κεραυνού Αγ. Γεωργίου για την πρόκρισή της στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης κορασίδων.
Η επιτυχία αυτή δίνει μεγάλη χαρά σε όλους μας καθώς βλέπουμε νέα παιδιά να θέτουν στόχους και να τους επιτυγχάνουν.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους προπονητές και το Δ.Σ. του συλλόγου και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Μπγιάλας
Βουλευτής Γρεβενών


Σε πείσμα των καιρών τα κορίτσια μας, η ομάδα κορασίδων του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου μας έκανε περήφανους. Η μεγαλειώδης εμφάνιση τους, που συνοδεύτηκε με τέσσερεις νίκες και μια ήττα στην Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 11 έως 15 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη, μας άνοιξε τον δρόμο για την συμμετοχή της ομάδας μας στους τελικούς του Πανελλήνιού Πρωταθλήματος κορασίδων που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους αλλά και στο προπονητικό τιμ και στην διοίκηση του Σωματείου.

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Γρεβενών

Θεόδωρος Θεοδώρου
Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης συγχαίρει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ «Κεραυνός Αγ. Γεωργίου» για την πρόκριση που πέτυχε στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η επιτυχία της ομάδας αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται τόσο από τις αθλήτριες όσο και από τους προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη συνέχεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα των κορασίδων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Αγίου Γεωργίου Γρεβενών για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και την ανάδειξή της στις 6 καλύτερες ομάδες καλαθοσφαίρισης της Ελλάδας.
Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια, στους προπονητές και στη διοίκηση και εύχομαι να συνεχίσουν αυτό το όμορφο ταξίδι για ακόμη ψηλότερα.

Με εκτίμηση
Ο Αντιπεριφερειάρχης
Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών
Ευάγγελος Σημανδράκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.