ΣΤΙΣ 6 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ελλάδας πέρασε σήμερα η ομάδα Κορασίδων, του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών.


Ότι και να συμβεί στην επόμενη φάση, σίγουρα πρόκειται για τεράστια επιτυχία της ομάδας που για πρώτη φορά βρέθηκε στην Β’ φάση της Πανελλήνιας διοργάνωσης και εκπροσώπησε επάξια την ΕΚΑΣΔΥΜ στην Θεσσαλονίκη.
Συγχαρητήρια σε όλους και όλες..

Πέρασε με τριπλή ισοβαθμία ο Κεραυνός Αγιου Γεωργίου Γρεβενών

Κατά την τελευταία μέρα των αγώνων για τον όμιλο Βορρά των προκριματικών για το Πανελλήνιο Κορασίδων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ιερισσός-Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών 55-66

Δεκάλεπτα: 7-19, 13-44, 30-53, 55-66

Διαιτητές: Πλατέλλα-Καρμπά

Ιερισσός(Κούλιας): Ισάκις 5, Πασχαλά 8, Τζέλιου 13, Μπαλτά 19(1), Γκατζιώνη, Μαγκάρη, Κουμαντσιώτου 6, Σαρακατσάνου 2.

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών (Βακουφτσή): Ντόνα 2, Παππά Ε. 5, Ασλανίδου, Παπαδημητρίου, Τσιαρσιώτη 7(1), Λιακοπούλου, Δαδάλη 16(1), Θεοδώρου 19(3), Παππά Α.  2, Ζυγούρα, Φάρου 15(1).

Τιτάνες Παλαμά-ΕΚ Καβάλας  42-33

Δεκάλεπτα: 9-8, 22-22, 31-29, 42-33

Διαιτητές: Παπαδοπούλου Κ.-Ηλιόπουλος

Τιτάνες Παλαμά(Χατζιάρας): Κατσιαούνου 2, Ντούλα 1, Τσαρή 7(1), Στυλιάρα, Καρακώστα Μ. 3, Ντίνα, Βόλα, Καρακώστα Π., Πατούνη 20(3), Μπακρατσή 4, Ντούλα Α. 5(1), Τζέλλα.

ΕΚ Καβάλας(Παγκαλίδης): Τσινεκίδου, Σπανίδου 7(2), Τουρετζόγλου, Παππά, Γιαντζακλίδου 4, Τζίτζιρα, Τζελέπη 10, Ταρασίδου 2, Κελεμένη 10, Αργυρού, Κάπα, Τσαχιρίδου.

Φίμπα Πήγασος-Πιερικός Αρχέλαος  49-43

Δεκάλεπτα: 12-8, 25-16, 38-29, 49-43

Διαιτητές: Μαλτέσιος-Δικταπανίδης

Φίμπα Πήγασος(Ρηγογιάννης): Μπάκη, Λιάπη Β., Τασούλη 18, Παπαροϊδάμη Δ. 13, Πιστιόλα 9, Βλάχου, Κατερινοπούλου 4, Μπλαχούρα, Παπαθανασίου, Παπαροϊδάμη Ε. 1, Πέτροβα 2, Λιάπη Δ. 2.

Πιερικός Αρχέλαος (Ζουγκουρίδου): Κιλ 14, Δημουλιού, Τσολακίδου, Συμεωνίδου Θ., Μάντζου 7(1), Καρανικόλα, Μάντη 11(1), Συμεωνίδου Σ. 4, Παντζιαλά 5, Παπαζιώγα 2.

Η τελική βαθμολογία

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών 4-1  9

Τιτάνες Παλαμά 4-1 9

Φίμπα Πήγασος  4-1   9

ΕΚ Καβάλας 2-3  7

Ιερισσός  2-3   6

Πιερικός Αρχέλαος  0-5  5


tsiotras

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γρεβενών:
Στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων προκρίθηκε η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου μετά από τέσσερις νίκες και μία ήττα που πέτυχε στη Β΄φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 11 έως τις 15 Απριλίου 2018.
Η ομάδα του Κεραυνού αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ από την ήττα που δέχθηκε από την ομάδα του Αγρινίου ΦΙΜΠΑ, ανασυγκρότησε τις δυνάμεις της και πέτυχε τέσσερις διαδοχικές νίκες με τις ομάδες της Καβάλας, των Τιτάνων Παλαμά, του Πιερικού Αρχελάου και της Ιερισσού 99, εξασφαλίζοντας έτσι την πολυπόθητη πρόκριση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη ήττα ήρθε μετά από τον τραυματισμό της Αναστασίας Τζημορώτα, η οποία στον πρώτο αγώνα του Κεραυνού με την ΦΙΠΜΑ Αγρινίου συγκρούστηκε με αντίπαλη παίκτρια και υπέστη σοβαρό διάστρεμμα που την άφησε έξω από όλο το υπόλοιπο τουρνουά.
Ο αγώνας μέχρι τον τραυματισμό της Αναστασίας φαινόταν ως μια τυπική διαδικασία και ο Κεραυνός είχε παγιώσει μια διαφορά πάνω από 12 πόντους.
Η ομάδα επηρεάστηκε ψυχολογικά και η διαφορά εξανεμίστηκε φτάνοντας 2 λεπτά πριν από το τέλος στο +12 για την ομάδα του Αγρινίου. Μια επίθεση διαρκείας όμως των κοριτσιών του Κεραυνού έφτασε την διαφορά στους δύο πόντους 24΄΄ πριν τη λήξη, για να τελειώσει ο αγώνας με σκόρ 58 – 54.
Στον δεύτερο αγώνα τα κορίτσια της Δήμητρας Βακουφτσή αντιμετώπισαν την ομάδα της Καβάλας.
Μετά από ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι ο Κεραυνός επικράτησε με σκορ 65 – 60.
Την Τρίτη μέρα του τουρνουά ο Κεραυνός αντιμετώπισε την πιο δύσκολη και ποιοτική ομάδα των Τιτάνων Παλάμα. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος αλλά δεν ξέφυγε ποτέ από τον έλεγχο του Κεραυνού και ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 48 – 55.
Τα υπόλοιπα δυο ματς με Πιερικό Αρχέλαο (60 – 31) και Ιερισσό (66 – 55) ήταν τυπική διαδικασία αφού η ομάδα του Κεραυνού κέρδισε με κεκτημένη ταχύτητα χρησιμοποιώντας μάλιστα όλα τα κορίτσια του ρόστερ. Η ομάδα του Κεραυνού περιμένει τώρα να μάθει τους αντιπάλους της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου.
Για τον Κεραυνό αγωνίστηκαν: Αναστασία Τζημορώτα, Ελένη Φάρρου, Χριστίνα Θεοδώρου, Κωνσταντίνα Δαδαλή, Στέλλα Τσιαρσιώτη, Ερμιόνη Παππά, Εύα Λιακοπούλου, Δήμητρα Ζυγούρα, Σοφία Ασλανίδου, Ελένη Ντόνα, Ελένη Παπαδημητρίου, Αθανασία Παππά.
Το προπονητικό τιμ απαρτίζουν η Δήμητρα Βακουφτσή με βοηθό της τον Αντώνη Καραγιάννη.
Την αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος του Κεραυνού Γιώργος Δρόσος, η Μαρία Καλάκου, πολλοί γονείς και φίλοι των κοριτσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.