Μερικές εβδομάδες μετά την επίσημη πρεμιέρα του A6 ως λιμουζίνα στην έκθεση της Γενεύης η Audi παρουσίασε και το αντίστοιχο Avant, όπως παραδοσιακά ονομάζονται τα στέισον της.

Το καινούργιο A6 Avant έχει πλέον οροφή με μικρότερη κλίση προς τα πίσω καθώς και μια πιο κάθετη 5η πόρτα. Ο συνδυασμός και των δύο έχει αυξήσει τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών στα 565 λίτρα, τα οποία μπορούν να γίνουν μέχρι και 1.680.

Ο εσωτερικός διάκοσμος, συνεχίζει χωρίς διαφοροποιήσεις, με τις χαρακτηριστικές δύο οθόνες αφής, εκ των οποίων η μεγαλύτερη των 10,1 ιντσών αφορά το σύστημα infotainment και η πιο μικρή (8,6 ίντσες) και πιο χαμηλά τοποθετημένη τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού. Φυσικά το παρόν δίνουν και όλα τα συστήματα υποβοήθησης, συνολικά 39, καθώς και οι πλήρεις δυνατότητες διασύνδεσης smartphones.

To καινούργιο A6 Avant θα είναι αρχικά διαθέσιμο με τρεις diesel και έναν κινητήρα βενζίνης, με τους εξακύλινδρους να έχουν ήπια υβριδική υποβοήθηση και ηλεκτρικό κύκλωμα 48V. Ο βασικός πετρελαιοκινητήρας είναι ο 2.0 TDI με 204 ίππους και κινητήριους τροχούς τους εμπρός, ενώ ακολουθούν οι δύο V6 3.0 TDI με 231 και 286 ίππους και τετρακίνηση quattro.

Το σύνολο βενζίνης είναι ο V6 3.0 TFSI με 340 ίππους και σε αντίθεση με τους δύο V6 TDI που έχουν συμβατικό αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων έχει διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις.

 

 

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.