Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί απόφασης του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ, η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τους επαγγελματίες βιοτέχνες και εμπόρους να συνεχίσουν να καταβάλουν κανονικά τις εισφορές τους.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τον ΕΦΚΑ και τον νέο τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών για τους επαγγελματίες βιοτέχνες εμπόρους, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ΓΣΕΒΕΕ, εκ του θεσμικού της ρόλου, οφείλει να τοποθετηθεί επί των αλλαγών που ενδεχομένως θα προκύψουν από την απόφαση του ΣτΕ, εφόσον και όταν η απόφαση αυτή εκδοθεί και σε κάθε περίπτωση παραμένει σταθερή στη θέση της σχετικά με τον υπολογισμό των εισφορών επί των κερδών. Μέχρι τότε, η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τους Επαγγελματίες Βιοτέχνες Εμπόρους (ΕΒΕ) που εκπροσωπεί, να συνεχίσουν να καταβάλουν κανονικά τις εισφορές τους. Άλλωστε, η Συνομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργάζεται με τα αρμόδια κυβερνητικά κλιμάκια για τον εξορθολογισμό του νέου ασφαλιστικού, καθώς και για την εξάλειψη τυχόν δυσμενών συνεπειών που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του».
 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.