Ποδοσφαιρικό έπος στη Ρώμη!

Με γκολ του Κώστα Μανωλά η Ρόμα κέρδισε 3-0 την Μπαρτσελόνα στο «Ολίμπικο» και ανέτρεψε το 4-1 του πρώτου αγώνα, με αποτέλεσμα να περάσει στα ημιτελικά του Champions League.

Σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία η Ρόμα μπήκε για να ανατρέψει το σκορ και το έκανε με απίστευτο τρόπο! Η ομάδα του Μέσι και του Βαλβέρδε έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς η Ρόμα προηγήθηκε στο 5’ με τον Τζέκο και στο 57’ ο Ντε Ρόσι με πέναλτι έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι. Τελικά με κεφαλιά του Μανωλά στο 82’ η Ρόμα προκρίθηκε στα ημιτελικά και η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός, στη μεγαλύτερη φετινή έκπληξη του Champions League.


Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λίβερπουλ είχε το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά η Σίτι προηγήθηκε με 1-0 με τον Ζέσους στο 2′ και της ακύρωσαν κανονικό γκολ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί έντονα ο Πεπ Γκουαρντιόλα και να αποβληθεί. Στην επανάληψη όμως έγινε η ανατροπή και η Λίβερπουλ… το γύρισε και κέρδισε με 2-1 με σκόρερ τους Σαλάχ (56′) και Φιρμίνιο (77′). Ετσι, πέρασε και αυτή στα ημιτελικά!

Την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι ρεβάνς Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους (3-0) και Μπάγερν Μονάχου-Σεβίλλη (2-1).

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.