Συνελήφθη χθες (09-04-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 54χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος, βρέθηκαν εντός αυτού ένας (1) ταξιδιωτικός σάκος ο οποίος περιείχε δέκα (10) πλαστικές αυτοσχέδιες και ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους δέκα (10) κιλών και διακοσίων τεσσάρων (204) γραμμαρίων.


Συνολικά κατασχέθηκαν:
• -10- κιλά και -204- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
• -1- κινητό τηλέφωνο και
• -1- κάρτα SIM.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.