Ξεκίνησε η μεταφορά των παλαιοντολογικών απολιθωμάτων στο νέο εκθεσιακό χώρο. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μηλιάς Γρεβενών (Natural History Museum) βρήκε νέο χώρο, ακόμη πιο λειτουργικό, έτσι ώστε να μπορούν πλέον οι επισκέπτες να γνωρίσουν πιο εύκολα, τα μοναδικά ευρήματα.

Σύμφωνα με την Καθηγήτρια Ευαγγελία Τσουκαλά και του γνωστού Ευρωπαίου Επιστήμονα Dick Mol, η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο 7 Απριλίου.

Την Μ.Τρίτη (3-4), βρέθηκαν στον χώρο, εκτός από τους διακεκριμένους επιστήμονες κα. Τσουκαλά και κ.Μόλ, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Πέτρου και Φωτεινή Τζιουβάρα,η Γενική Γραμματέας του Δήμου,Παρασκευή Τόπη, και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μηλιάς, Χρήστος Γιαγκόζογλου, όπου δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και έπαινοι σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών ανέφερε ότι οι προσπάθειες για την δημιουργία στην Μηλιά, ενός μεγάλου Μουσείου, δεν θα εγκαταλειφθούν.

Μια συνεργασία Δήμου Γρεβενών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.



Εικόνες:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.