Την νικηφόρα πορεία, που εξασφάλισε την πρώτη θέση, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, διεύρυνε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Αστέρα Γρεβενών.


Τα “αστέρια” επικράτησαν με 3-0 σετ, της ομάδας του Αίολου Κατερίνης, στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Γυναικών, της ε.σ.πε.μ.
Ο Αστέρας ξεκίνησε πολύ συγκεντρωμένα το παιγνίδι και κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ. Στην συνέχεια ο Αίολος αντέδρασε και η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει το σετ, με την μικρότερη δυνατή διαφορά. Στο τρίτο σετ, συνεχίστηκε η εικόνα του δευτέρου, με την διαφορά πως τα “αστέρια” ανέβασαν ταχύτητα, στην μέση του σετ και δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας, που οδήγησε την ομάδα μας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Νίκησε γιατί: Η ομάδα μας παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη. Τις στιγμές που η ομάδα του Αίολου, διεκδικούσε να κερδίσει κάτι περισσότερο στο δεύτερο και το τρίτο σετ, βρήκε τον τρόπο να αντεπεξέλθει, στις απαιτήσεις του παιγνιδιού.

Έκαναν την διαφορά: Το αποτελεσματικό μπλοκ και το υψηλό ποσοστό των άριστων υποδοχών.

Τα σετ: 25-7, 25-23, 25-19

Αστέρας Γρεβενών (προπονητές Χρήστος Χαντές-Σάκης Τσιμπέρης): Μαρία Μιμίκου, Χριστίνα Κολύδα, Δανάη Τασούλα, Γεωργία Πενλίδου, Έφη Χατζηγεωργιάδου, Βασιλική Τζιουβάρα, Δανάη Τριμίντζιου, Μαίρη Κόλλια,. Αλεξάνδρα Γκουντιού, Ιωάννα Αμανατιάδου, Κατερίνα Τσάτσα-Κυρατζή.

Η Μαίρη Κόλλια δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη για την σημερινή μας νίκη. Το παραπάνω γεγονός, μας εξασφαλίζει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Είμαι ευτυχισμένη γιατί οι κόποι της ομάδας μου, των συμπαικτριών μου, των προπονητών και της διοίκησης, σήμερα δώσανε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε πει πως ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση και αγωνισθήκαμε με μεγάλη θέληση για να τα καταφέρουμε.


Έχουμε ακόμη δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις, για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ως ομάδα έχουμε στόχο να βελτιωνόμαστε και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Αστέρας Γρεβενών τοποθετεί τις βάσεις για να δημιουργήσει, μια πολύ καλή ομάδα και νιώθω ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ.”

Αστέρας Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.