Την Τετάρτη 28/3 αντιπροσωπεία του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών με επικεφαλής τον πρόεδρο Λιάμπα Στέργιο, επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Φελλίου Γρεβενών.

Εκπρόσωποι των σωματείων της εξωτερικής φρουράς και της εσωτερικής φύλαξης με τους προέδρους τους Τραπέζα Δημήτρη, Τσιακμακόπουλο Γιώργο και υπάλληλοι της υπηρεσίας είχαν μαζί τους ένα χρήσιμο διάλογο σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σ΄αυτόν τον νευραλγικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν και με τον διευθυντή του καταστήματος κ. Ψύχο Χρήστο όπου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την λειτουργία των φυλακών.

Τα μέλη της ΑΔΕΔΥ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα άκουσαν και δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν από την πλευρά τους να αναδείξουν και να βοηθήσουν στην επίλυση των ζητημάτων που τέθηκαν κατά την επίσκεψή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.