Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών στο Κατάστημα Κράτησης Φελλίου (εικόνες)

30 Μαρτίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Την Τετάρτη 28/3 αντιπροσωπεία του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών με επικεφαλής τον πρόεδρο Λιάμπα Στέργιο, επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Φελλίου Γρεβενών.

Εκπρόσωποι των σωματείων της εξωτερικής φρουράς και της εσωτερικής φύλαξης με τους προέδρους τους Τραπέζα Δημήτρη, Τσιακμακόπουλο Γιώργο και υπάλληλοι της υπηρεσίας είχαν μαζί τους ένα χρήσιμο διάλογο σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σ΄αυτόν τον νευραλγικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν και με τον διευθυντή του καταστήματος κ. Ψύχο Χρήστο όπου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την λειτουργία των φυλακών.

Τα μέλη της ΑΔΕΔΥ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα άκουσαν και δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν από την πλευρά τους να αναδείξουν και να βοηθήσουν στην επίλυση των ζητημάτων που τέθηκαν κατά την επίσκεψή τους.

This entry was posted on Παρασκευή, 30 Μαρτίου, 2018 at 11:03 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply